2018-06-28 08:53:19• hírek • Bede Emőke

Gombáspusztai baleset: tíz sérültből nyolcat már haza is engedtek

Mint arról nem sokkal ezelőtt beszámoltunk, súlyos közlekedési baleset történt a DN19-es jelzésű úton, Gombáspuszta közelében.

Az elsődleges információk szerint egy személyautó a kedvezőtlen időjárás és a csökkent látási viszonyok miatt nekirohant az előtte haladó másik autónak, mely ennek következtében belecsapódott egy mikorbuszba. A kisbusz hat utasával együtt beleborult az árokba, a sofőrt a tűzoltóság munkatársainak kellett kivágniuk a roncsból.
 

A baleset nyomán 10-en szereztek kisebb-nagyobb sérüléseket, mindannyiukat mentővel szállították be a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba. Nyolcan az egészségügyi ellátást követően el is hagyhatták az intézményt még az éjszaka vagy csütörtök reggel, viszont két pácienst továbbra is bent tartanak –számolt be róla Constantin Demian szóvivő.
 

Az egyik benttartott beteg egy 66 éves férfi, akinek a koponyáján többszörös töréseket fedeztek fel, de a bordái is megsérültek, valamint a lábszárán is több nyílt törést kellett ellátniuk. A férfit az ortopédiai osztályra utalták be. A másik páciens egy 26 éves nő, akinek bordái mellett felső és alsó végtagjai is eltörtek, őt a sebészeti osztályon kezelik. Szerencsére mindkét sérült állapota stabil és eszméletüknél vannak.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: